Οι Συνεργάτες μας

Έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με Μουσικές σχολές ανά την Ελλάδα, οι οποίες βρίσκονται υπό την αιγίδα και την καλλιτεχνική εποπτεία του Εράτειου Ωδείου.


Μουσικό Εργαστήρι "Αστρολάβος" - Χαλκίδα

Μουσικό Εργαστήρι Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Αστρολάβος» ανοίγει το δικό του παράθυρο και με πυξίδα το όραμα, χαράζει δρόμους έμπνευσης, έκφρασης και δημιουργίας μέσω της μουσικής τέχνης.
Την εκπαίδευση των σπουδαστών αναλαμβάνει μια ομάδα εξειδικευμένων πτυχιούχων καθηγητών με πολυετή πείρα.
Στόχος και σκοπός τους, να εμφυτεύσουν την αγάπη των σπουδαστών προς τις τέχνες, διευρύνοντας έτσι τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την αντίληψη και την προσωπικότητα τους.
Η συνεργασία με το Εράτειο Ωδείο, επιτρέπει στους σπουδαστές να εξετάζονται από επιτροπή του ωδείου το οποίο θα πιστοποιεί τις μουσικές σπουδές τους, με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών, από το Υπουργείο Πολιτισμού.


Kisiris Music Lab - Σαντορίνη

Μια νέα, σύγχρονη αντίληψη για τη μουσική εκπαίδευση εισάγει στη Σαντορίνη εδώ και λίγο καιρό το Kisiris Music Lab.
Ως βάση της έχει τις αξίες της κοινωνικότητας και της εξωστρέφειας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Στόχος είναι η διαρκής διάδραση μεταξύ των μαθητών, αφού ανεξάρτητα από το επίπεδο εκμάθησης όλοι μπορούν να εκφραστούν μουσικά και από μια μεγάλη πολυφωνική ομάδα να δημιουργηθεί ένα αρμονικό μουσικό αποτέλεσμα.

Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια - Βριλήσσια  

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η μουσικοπαιδαγωγός, ΄΄στέγασε΄΄ στο εργαστήρι μουσικής (προ)ΠΑΙΔΕΙΑΣ, τις γνώσεις και τα όνειρά της, για να υλοποιήσει το όραμα της: Να διδάσκει στα παιδιά τα πρώτα στοιχεία θεωρίας της μουσικής πριν ξεκινήσουν το μουσικό όργανο. Κι έτσι φτάνοντας στη σπουδή του μουσικού οργάνου, να γνωρίζουν ήδη μουσική, ενώ θα έχουν καλλιεργηθεί και μορφωθεί μουσικά
Το κυριότερο, να τα κάνει να αγαπήσουν τη μουσική! Η μουσικοπαιδαγωγός προχωρά τώρα στον δεύτερο στόχο της: Να προετοιμάσει τους μεγαλύτερους από τους μαθητευόμενους μουσικούς της, για τις εξετάσεις της Α’ Θεωρίας - σολφέζ, αλλά και τις πρώτες εξετάσεις μουσικού οργάνου. Πιάνου και κιθάρας. Τον Ιούνιο του 2020, και σε επίσημη συνεργασία με το Εράτειο ωδείο, πραγματοποιήθηκε και αυτός ο στόχος .


Σχολή Μουσικής "Ορφανουδάκη Μαρία" - Κώς

Διεύθυνση: Πατρόκλου 25, 15235, Βριλήσσια
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8033196 | 210 8043974


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: erateio.subways@gmail.com

Ωράρια λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 21:00
​Σάββατο: 10:00 - 15:00